diumenge, d’octubre 08, 2006

La web de Ramesh Krishna Reddy

Cercant les primeres pàgines de manuals de programació en entorn Mainframe per la xarxa, he ensopegat ràpidament amb la web de Ramesh Krishna Reddy, on es recullen enllaços a tutorials redactats per ell mateix o de terceres persones, sobre diversos aspectes que ens interessen als programadors en entorn Host o Mainframe.

En ell hi ha tutorials per a la codificació en COBOL, codificació de JCL's, utilització de fitxers VSAM, creació i utilització de bases de dades DB2, descripcions i consultes típiques sobre els sistemes IMS i CICS, o la utilització de l'eina SORT als JCL's.

També podem trobar referències a eines amb les que podem ensopegar els programadors d'entorns Host com el CHANGEMAN, el FILEAID. I com no, quelcom de vital per a un programador, un llistat de codis d'error de JCL, DB2, CICS, VSAM i IMS.

La veritat és que alguns dels apartats són més que millorables, però sempre és d'agrair tenir algun punt per on començar a cercar la solució als teus problemes de programació.

També trobareu diversos temes sobre programació en JAVA, així com alguns apartats de caire més personal, com cinematografia de l'Índia.

Per últim, si en teniu algun problema que no us puguin resoldre els manuals i qüestionaris de la web, sempre podeu deixar la vostra pregunta al fòrum adscrit, IBM Mainframe Guru.

1 comentari:

Ineta ha dit...

Grazie per avere tolto le canzoni dalla tua lista.

Ineta (Lituana)